SIMAC rejsegilde på havnen i Svendborg

Onsdag 6. april 2022 kl: 11:50

SIMAC rejsegilde på havnen i Svendborg
Foto: SIMAC

Det nye SIMAC på havnen i Svendborg er nu så langt fremme, at der var rejsegilde tirsdag. Rejsegildet foregik i bygningens centrale atrium som et f arrangement for både håndværkerne, studerende og underviserne på SIMAC samt repræsentanter for byen og de fonde der står bag byggeriet.

”Den nye skole i Svendborg fastholder byens status – både som søfartsby og som uddannelsesby. Folk vil komme langvejsfra for at gå på SIMAC. Og SIMAC vil, udover at uddanne, også være rugekasse for innovation i de mange virksomheder på bl.a Sydfyn, der leverer teknologier til hele verdens skibsfart”, sagde Mads Lebech, direktør, A.P. Møller Fonden.

Svedborgs borgmester er også begejstret.

”De mange gode visioner for udviklingen af byen og havnen materialiserer sig. Intet er bedre til at bygge bro mellem fortidens maritime historie og fremtidens levende havn end en uddannelsesinstitution. Den skaber liv, udvikler talent, styrker erhvervslivet og er med til at udvikle havnen til glæde for os alle sammen”, Bo Hansen, borgmester i Svendborg.

Redaktionen


Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.