Hempel indvier ny fabrik i Kuwait

Hempel indvier ny fabrik i Kuwait
Fabrikken i Mina Abdullah, Kuwait,

Lørdag 25. marts 2017 kl: 10:00


Den verdensomspændende producent af maling Hempel har indviet en ny fabrik i Mina Abdullah i Kuwait. Fabrikken imødekommer den voksende efterspørgsel på Hempels produkter og styrker virksomhedens position som markedsleder i Mellemøst-regionen.

”Vores nye avancerede fabrik vil sikre, at vi øger produktionen og gør vores driftsprocesser hurtigere og mere energieffektive. Vi ser frem til fortsat at være markedsleder i regionen”, siger Karsten Pedersen, Group Vice President i Hempel Mellemøsten.

Fabrikken i Mina Abdullah, Kuwait, er den seneste i Hempels omfattende globale forsyningskæde. Alene i 2016 gennemførte Hempel et kapacitetsudvidelsesprojekt i Malaysia og åbnede nye fabrikker i Rusland og Vietnam. Det øgede virksomhedens årlige produktionskapacitet med mere end 28 millioner liter.

Med en produktionskapacitet, der ligger 40 procent over Hempels eksisterende faciliteter i Safat, Kuwait, vil den nye fabrik, der har kostet 13 millioner EUR, imødekomme den voksende efterspørgsel på Hempels maling i Kuwait og andre golfstater. Planen er, at den eksisterende fabrik i Safat lukker senere på året.

Hempels fabrik i Mina Abdullah er bygget efter ISO 9000-standarderne for kvalitetsstyring og er således designet med bæredygtighed for øje. Det inkluderer et destillationsanlæg, der genbruger opløsningsmidler for at mindske farligt affald, samt et vandrensningsanlæg, der sikrer, at meget af fabrikkens spildevand kan genanvendes til plantevækst og rengøring.

Det er desuden den første malingfabrik i Kuwait med et behandlingsanlæg til procesventilation, der fjerner flygtige organiske forbindelser under produktionen for at forebygge luftforurening.
Fabrikken med kapacitet på op til 25 millioner liter pr. år ventes i fuld drift i september i år.

Kilde: Hempel


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark