Skagerak Business Summit 2018

Skagerak Business Summit 2018

Mandag 12. november 2018 kl: 11:45


Marcod gentager nu de foregående års succes, og inviterer danske og norske virksomheder til den årlige erhvervskonference - Skagerrak Business Summit. Konferencen løber af stablen den 22. november kl. 8.30-21.00 i Hirtshals.

Netværk er en væsentlig del af forretningslivet, både det digitale og det menneskelige, hvorfor Skagerrak Business Summit sætter fokus på ”Connectivity”.

”Vi lever i en foranderlig verden, hvor alt kan forandres hurtigt, og det er vigtigt at holde sig opdateret. Kom og hør om spændende ny viden og konkrete nyskabende projekter inden for de tre sektorer; det maritime, energi og IKT. Programmet byder på indlæg fra nogle af de mest nyskabende og innovative virksomheder samt forskning i Danmark og Norge. Der vil således være et konkret og direkte indblik i udviklingen i sektorerne. Oplægsholderne er også tilgængelige for matchmaking delen og naturligvis for networking på hele konferencen”, hedder det i oplægget til konferencen.

”Netværk har en afgørende betydning for samarbejdet mellem Norge og Danmark. For at understøtte networking yderligere introducerer vi i år en faciliteret matchmaking i form af 1-2-1 speeddatingmøder på 3 x 20 min., hvor du får mulighed for at komme i direkte kontakt med potentielle samarbejdspartnere og/eller kunder. Forud for konferencen vælger du de tre virksomheder, du ønsker at møde”, hedder det videre.

Konferencen henvender sig til personer der beskæftiger sig med samarbejdet mellem Danmark og Norge, eller for de, der har en interesse eller ønsker at udvikle sig inden for de tre nævnte fokusområder. Konferencen har et kommercielt fokus med et klart mål om, at deltagerne udvikler nye handelsrelationer mellem Danmark og Norge.

Konferencen afholdes på Nordsøen Forskerpark og afsluttes med middag kl. 17.00 på Nordsøen Oceanarium. Prisen for konferencen og middagen er:

For medlemmer af MARCOD, House of Energy eller BrainsBusiness: DKK 795,- ekskl. moms For ikke medlemmer: DKK 1095,- ekskl. moms

Læs mere og tilmeld dig HERKlik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark