Konference om e-Navigation

Konference om e-Navigation

Torsdag 22. november 2018 kl: 11:51


E-navigationseksperter fra hele verden samles i forbindelse med den 9. udgave af e-Navigation Underway konference. På konferencen, som foregår fra den 6. februar til den 8. februar 2019, vil implementering af e-navigationsløsninger være i fokus.

Temaet på 2019-konferencen vil være: ”Baner vejen for en digital maritim verden”, og konferencen vil fokusere på fordele og barrierer ved implementeringen af e-navigationsteknologier. Målet er at samle forskellige interessenter fra den maritime verden, for sammen at dele viden, perspektiver og diskutere.

Søfartsstyrelsen har siden 2011 i tæt samarbejde med IALA (International Association of Lighthouse Authorities) organiseret den førende internationale konference E-Navigation Underway International. Konferencen samler mellem 100-200 internationale aktører fra hele verden for at gøre status på udviklingen og debattere vejen for e-navigation og den maritime digitalisering.

Alle forslag til talere, som er relevante for e-navigation, vil blive taget i betragtning. Potentielle talere opfordres til at fokusere på emner, som giver et perspektiv på nogle af de ovennævnte spørgsmål

Information om, hvor konferencen afholdes, vil blive annonceret senere. Tilmelding forventes at åbne primo december 2019. Man kan læse mere om konferencen, og hvordan man indsender forslag til emner som taler på Søfartsstyrelsens hjemmeside (på engelsk).

Kilde: Søfartsstyrelsen


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark