Syv savnes efter fragtskibs forlis ved Bali

Syv savnes efter fragtskibs forlis ved Bali
Screenshot

Mandag 26. november 2018 kl: 09:59


Syv besætningsmedlemmer savnes, efter at et fragtskib sank i Indonesien. Multi Prima I på 600 DWT gik ned i Balistrædet torsdag aften. Skibet var på vej fra Surabaya til Waingapu med en last byggematerialer, men brækkede over i bølger på mere end to meter. Syv andre søfarende blev reddet.

”Den synkende båds position var på i farvandet midt mellem Bali og Sumba. Skibets skrog brød sammen umiddelbart efter at være ramt af bølgerne. Vi flød længe rundt inden der kom en båd og reddede os”, sagde en af de reddede søfarende, Bob Chris Butar-Butar.

Besætningen hoppede ind i havet, nogle nåede at få redningsveste på, mens andre klyngede sig til vraggods og flydende genstande. De overlevende opholdt sig i vandet i fire timer, indtil et andet fartøj nåede frem og samlede dem op.

Bob Chris Butar-Butar mente, at der er stadig var håb om, at de savnede kunne findes i live, da de stadig holdt sig oven vande efter forliset og hele besætningen var mere eller mindre samlet umiddelbart efter forliset.

”Jeg er sikker på, at de stadig lever, for lige før skibet sank, var vi sammen. Men måske blev de båret af bølger og spredt. Jeg håber myndighederne fortsætter eftersøgningen”, sagdehan.
Fartøjet opereres af Namsurya Citrasari Lines of Indonesia.

Herunder er en video af redningsaktionen.



Redaktionen


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark