Tre nye Hafnia LR2 tankere chartret væk

Tre nye Hafnia LR2 tankere chartret væk
Arkivfoto.

Torsdag 11. april 2019 kl: 09:58


De første tre af seks kontraherede LR2-tankskibe, som blev bestilt af BW Group inden fusionen med Hafnia Tanker, er nu leveret og afsat på 12 måneders kontrakter, siger skibsmæglerkilder, ifølge TradeWinds. De resterende tre skibe - alle på 115.000 dwt. leveres efter planen fra Daihan Shipbuilding i løbet af i år.

De tre afsatte nybygninger er BW Larissa og BW Garate, der er chartret af Cargill til henholdsvis 22.500 og 22.000 dollar/dag, mens Trafigura har chartret BW Despina i et år til 22.500 dollar/dag.

Fusionen mellem BW Tanker og Hafnia Tanker faldt endelig på plads i januar og skabte en flåde bestående af 102 produkttankskibe, fire nybygninger og tre produkttanker-pools, der alle skal drives af Hafnia Management.

Hafnia var ikke tidligere involveret i LR2-segmentet og har ifølge TradeWinds altså valgt at chartre skibene ud, i stedet for at etablere dem i et poolsamarbejde.

De sidste tre nybygnigner, BW Neso, BW Thalassa og BW Triton skal efter planen leveres i henholdsvis maj, august og oktober.

Hafnias topchef Mikael Skov har ifølge TradeWinds ikke ønsket at kommentere.

Kilde: TradeWinds


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark