Første 7-kontinent-krydstogt i gang

Første 7-kontinent-krydstogt i gang
Zodiacs er på plads på fordækket for at sikre eksklusive naturoplevelser på et eksklusivt togt. Foto: Silversea.

Torsdag 16. januar 2020 kl: 16:00


Silversea Cruises luksuskrydstogtskib Silver Whisper er taget af sted på et 140 dage langt togt, der som det første nogensinde vil inkludere besøg på alle verdens syv kontinenter. En eksklusiv oplevelse for de blot 388 passagerer til en særdeles eksklusiv pris.

“Legends of Cruising er vores mest omfattende Verden Rundt krydstogt til dato, der omfatter en hidtil uset række af oplevelser. Fra Fort Lauderdale til Amsterdam, fra Antarktis til Aqaba vil de forskellige destinationer, som vores gæster skal opleve, vise den autentiske skønhed i verden som aldrig før,” lød det fra Roberto Martinoli, CEO i Silversea, da det mindre, men meget luksuriøse krydstogtskib drog afsted fra Palm Beach forleden.

Silver Whisper skal besøge 62 havne i mere end 20 lande verden over på det fem måneder lange togt. Med på skibet er en række Zodiac´s, der skal sikre ekstra naturoplevelser for de uden tvivl ganske forvænte passagerer.

Deres økonomi fejler i hvert fald ikke noget, skal man dømme efter prisen på det 140 dage lange luksustogt.

Den billigste pris lød på 65.000 dollar - svarende til 435.000 kr. - pr. person. Den dyreste suite kostede 240.000 dollar eller godt 1,6 mio. kr.
Men så er det også “all inclusive” - med egen butler til alle kabiner og suiter.
I alt 302 besætningsmedlemmer til 388 passagerer. Så mon ikke det går…

Kilde: Maritime Executive


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark