Så er Branson klar med første krydstogtskib

Så er Branson klar med første krydstogtskib

Tirsdag 18. februar 2020 kl: 11:50


Entreprenøren, milliardæren, ballonskipperen med meget mere, Richard Branson, har lige taget imod Scarlet Lady - det første af fire krydstogtskibe - til Virgin Voyages, der lover at give kunderne en ny og anderledes krydstogtoplevelse. Skibet er proppet med grøn teknologi - og forbudt for børn.

Det sidste først. Det knap 3,5 mia. kr. dyre krydstogtskib vil ikke have børn om bord. Passagerne skal være mindst 18 år for at opleve Bransons udgave af et krydstogt på skibet, der er er udstyret med al den nyeste teknologi i forhold til at reducere brændstofforbrug og dermed udledningen af CO2.

Og Branson vil købe CO2-kvoter for på den måde at kunne kalde Virgin Voyages for det første krydstogtrederi, der er CO2-neutral fra første færd.

“Når vi starter denne spændende rejse, er jeg så stolt af, at vi også starter Virgin Voyages engagement i forhold til at bevare havet og tage det første af mange skridt mod en fremtid med nul-udledning af CO2,” sagde Richard Branson i forbindelse med overtagelsen af skibet fra Fincantieri værftet fredag.

Det 278 meter lange skib får plads til 2.770 passager og vil blive indsat i Caribien, mens de kommende skibe også vil cruise i de europæiske farvande.

Selskabets direktør, Tom McAlpin, sagde ved ceremonien, at Virgin Voyages vil forpligte sig til at tage nye teknologier i brug på skibet og arbejde med partnere i industrien for at fremskynde research og udvikling af brændstoffer , der ikke udleder CO2.

Se hvordan Virgin Voyages præsenterer sig herunder.

Kilde: TradeWinds.


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark