Fayard ud med lavere resultat end sidste år

Fayard ud med lavere resultat end sidste år
Adm. dir. og ejer af Fayard, Thomas Andersen.

Fredag 13. marts 2020 kl: 15:25


Det familieejede fynske værft Fayard kom ud af 2018/19 med et resultat, der var lavere end året før. Men ejer og direktør Thomas Andersen siger i en kommentar, at værftet i de senere år har gennemgået en positiv udvikling.

Fayard A/S nåede i regnskabsåret 2018/19 et resultat på 64 mio. kr. før skat mod et tilsvarende overskud året før på 100 mio. kr.

”Fayard A/S har de seneste år gennemgået en positiv udvikling, hvor vi i stigende grad har udviklet os til at være en bred maritim servicevirksomhed, som kan bistå vores kunder med en række nye behov. I relation til vores opgaver ser vi, at de gennemsnitlige ordrer vokser i omfang og kompleksitet,”skriver Thomas Andersen, der er ejer og administrerende direktør i selskabet, i en pressemeddelelse.

Han ser en stigende efterspørgsel fra kunderne i forhold til de seneste teknologiske og miljømæssige løsninger, der ifølge direktøren har været med til at udvikle forretningen.

“Som det måske klareste eksempel, har vi igennem det seneste år foretaget en række komplekse installationer af røgrensnings-anlæg (”scrubbere”) samt BWTS (Ballast Water Treatment System) mens også projekter relateret til LNG har fyldt en del. Fayard A/S arbejder til stadighed på at tiltrække nye typer af opgaver, som rederierne efterspørger,” skriver Thomas Andersen.

Han forventer i indeværende regnskabsår et resultat på samme niveau som i det seneste regnskabsår.

Fayard A/S er 100 pct. eget af Fayard Holding Aps., der desuden ejer 48 pct. af Elvstrøm Sails A/S, der har bidraget positivt til regnskabsåret, hvor det samlede resultat nåede 120 mio. kr. før skat.

Kilde: Fayard


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark