Orskov er tilbage på fuld kraft efter Corona

Orskov er tilbage på fuld kraft efter Corona
Arkivfoto.

Torsdag 25. juni 2020 kl: 13:55


Orskov Yard i Frederikshavn har igen alle mand i arbejde, efter at 86 af de 187 værftsarbejdere har været hjemsendt under Coronakrisen på grund af manglende arbejdsopgaver. Men nu er der lagt op til en meget travl sommer, oplyser værftet.

“Vi er nu tilbage for fuld kraft - alle værftsarbejdere er tilbage, og vi har i øjeblikket otte skibe på værftet,” skriver Orskov Yard i en pressemeddelelse.

Værftet fortæller, at alle de skibe, der blev arbejdet på, da Coronakrisen ramte, alligevel blev leveret til tiden, og at der ikke har været et eneste Covid-19 tilfælde på værftet.

“Hovedparten af det igangværende arbejde kommer fra nye projekter, herunder tre fiskefartøjer, to OSV´ere, et tankskib og et inspektionsfartøj. Derudover har vi nogle udsatte projekter, der skal eksekveres i de kommende måneder. Så denne sommer bliver helt sikkert mere travl end tidligere år,” skriver værftet.

Orskovs nye 180 meter lange flydedok blev søsat på værftet i Tyrkiet i april og bugseringen til Danmark skulle efter planen starte i denne måned med ankomst til Frederikshavn i juli eller august.
Kilde: Orskov Yard


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark