Stigende punktlighed trods aflysninger

Stigende punktlighed trods aflysninger
Sejlplanerne overholdes i stigende omfang i år - men hænger efter sidste års punktlighed. Ill.Sea-Intelligence

Tirsdag 30. juni 2020 kl: 08:58


Et stigende antal containerskibe overholdt sejlplanerne i maj måned trods de mange aflyste sejladser, viser en opgørelse fra Sea-Intelligence. Hamburg Süd indtager førstepladsen som det mest punktlige rederi, mens Maersk kommer ind på tredjepladsen.

Den gennemsnitlige punktlighed steg med godt 5 pct. i maj i forhold til april for verdens flåde af containerskibe, viser opgørelsen fra Sea-Intelligence. I 74,9 pct. af tilfældende ankom og sejlede skibene til tiden, hvilket er markant bedre end i februar, men fortsat ca. 5 pct. dårligere end samme periode i 2019.

Det Maersk-ejede Hamburg Süd kommer ind på en førsteplads med en punktlighed på 84,7 pct. efterfulgt af israelske ZIM med 83,5, mens Maersk kommer ind på tredjepladsen, et par pct. efter.
PIL - Pacific International Lines - er bundskraber blandt de femten på listen med en præcision på 68,1 pct. i forhold til at holde fartplanen.

13 af de 15 rederier på listen forbedrede punktligheden i forhold til måneden før, mens ZIM var det eneste rederi, der forbedrede sig i forhold til samme måned i fjor.

Kilde: Sea-Intelligence


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark