Direktørskifte i Hanstholm Havn

Direktørskifte i Hanstholm Havn
Nils Skejby

Fredag 31. juli 2020 kl: 09:02


Hanstholm Havns direktør gennem de seneste fire år, Niels Clemensen, har besluttet at fratræde sin stilling. Han erstattes midlertidigt af Nils Skeby, der forventes at tiltræde som havnedirektør den 25. august efter kommunalbestyrelsens endelige godkendelse.

”Jeg har efter modne overvejelser besluttet, at det er det rette tidspunkt for mig at prøve kræfter med andre opgaver. Jeg har været meget glad for arbejdet og glæder mig til fortsat at følge udviklingen fra sidelinjen”, siger Niels Clemensen.

”Jeg er meget stolt over de resultater, som havnens medarbejdere, ejere, bestyrelse, ledelse og samarbejdspartnere i fællesskab har nået de seneste år. Det har været en fantastisk rejse at være med på, og jeg vil tillade mig at sige, at Hanstholm Havn nu er i sit livs form”, siger Niels Clemensen.

Bestyrelsesformand for Hanstholm Havn Martin Vestergaard siger:

”Det er med stor beklagelse, at jeg har modtaget Niels Clemensens opsigelse. Han har været et stort aktiv for havnen, og der er ingen tvivl om, at han har en stor del af æren for den positive udvikling, havnen har gennemgået de seneste år”.

Efter moden overvejelse har bestyrelsen valgt at finde en midlertidig erstatning for Niels Clemensen. En midlertidig afløser giver ifølge Martin Vestergaard ro til at finde den rette og mere permanente profil til jobbet samtidig med, at havnen får en særdeles kompetent løsning her og nu.

Valget er faldet på den 56-årige Nils Skeby, der gennem de sidste 15 år har arbejdet med udvikling af virksomheder og forretningsområder. Han har blandt andet været drivkraften i etablering af Taulov Dryport A/S, som er Danmarks eneste Dryport, og som er et samarbejdet mellem ADP A/S og PFA Pension.

”Jeg har fulgt udviklingen af Hanstholm Havn og er imponeret over den position, der er skabt – ikke mindst i de seneste år. Der er ingen tvivl om, at havnen og området rummer et stort potentiale for yderligere udbygning og vækst, og jeg glæder mig meget til at komme i gang og være med til at indfri det”, siger Nils Skeby.

Både Niels Clemensen og Nils Skeby vil være at finde på Hanstholm Havn i august måned, og der er således aftalt en overgangsperiode, hvor Niels Clemensen fortsat står som ansvarlig for havneudvidelsen. Perioden løber frem til den 31. august 2020.

Redaktionen


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark