Fusioneret klynge har bestyrelsen på plads

Fusioneret klynge har bestyrelsen på plads
MARLOGs direktør, Mikkel Hansen (tv) og MARLOGs bestyrelsesformand, Peder Gellert Pedersen. Foto: MARLOG

Torsdag 10. september 2020 kl: 15:00


Maritime & Logistics Innovation Denmark – i daglig tale MARLOG - er den nye fusionerede klyngeorganisation inden for de maritime erhverv og logistik. MARLOG, der nu har bestyrelsen på plads, skal arbejde med at styrke innovation med fokus på grøn omstilling, digitalisering og kompetencer.

Peder Gellert Pedersen, Executive Vice President i DFDS og Head of Ferry Division, er ved et konstituerende bestyrelsesmøde i MARLOG netop blevet valgt ind som formand. Tilsvarende blev Jytte Ravn Jyrkinewsky, Chief Engineering Officer, Odense Maritime Technology, valgt som næstformand af MARLOGs bestyrelse.

”Vi har nu en super stærk bestyrelse på plads i MARLOG, der er klar til at arbejde for innovation og udvikling i erhvervet," udtaler den nyvalgte bestyrelsesformand, Peder Gellert Pedersen, og fortsætter:

"Vi står overfor en række store udfordringer i vores erhverv, specielt den grønne omstilling, som vi kun kan klare i fællesskab. Derfor er jeg stolt af, at vi nu har en stærk bestyrelse, der er bredt geografisk forankret og inkluderer alle grene af erhvervet: skibsdesignere, udstyrsproducenter, logistik, rederier, havne samt forskning og uddannelse. Jeg er meget ambitiøs på MARLOGs vegne og ser frem til at komme i arbejdstøjet”.

Direktør for MARLOG bliver Mikkel Navarro Hansen, der har en maritim baggrund fra A.P. Møller - Maersk samt en MBA i Shipping og Logistik. Han har arbejdet på land de sidste 20 år i en række rederier og de sidste fem år som direktør for MDC, Maritime Development Center.

MARLOG er etableret ved en fusion af de eksisterende klyngeorganisationer og innovationsnetværk i erhvervet, MARCOD, Fyns Maritime Klynge, MDC samt Transportens Innovationsnetværk og har fra starten kontorer i Esbjerg, Frederikshavn, København, Rønne og Svendborg.

Kilde: MARLOG


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark