Fredriksen har købt sig mere tid

Fredriksen har købt sig mere tid
Den norskfødte shipping-millardær John Fredriksens Seadrill er hårdt presset. Arkivfoto.

Onsdag 16. september 2020 kl: 11:50


John Fredriksens stærkt nødlidende Seadrill har i en aftale med kreditorer købt sig mere tid til at få en ny restruktureringsaftale på plads. Selskabet får udsættelse på en række betalinger i ni dage, oplyser Seadrill i en meddelelse.

Kursen på Seadrill-aktien steg fra morgenstunden med 10 pct. på Børsen i Oslo til meget beskedne 2,80 nkr. på baggrund af aftalen om udsættelse af betalingen med en del af selskabets kreditorer.

Seadrill køber sig tid for at kunne færdigøre “en omfattende restrukturering” af selskabet, der dog ifølge rigselskabet fortsat kan omfatte en “domstolskontrolleret proces”.

Og de eksisterende aktionærer skal ikke regne med, at dét bliver nogen optur:

“Selvom der ikke er opnået nogen aftale på dette tidspunkt, forventes det, at potentielle løsninger vil føre til en betydelig gældsudligning, som sandsynligvis vil resultere i minimal eller ingen genopretning for de nuværende aktionærer,” skriver selskabet i børsmeddelelsen.

Seadrill kom ud af 2. kvartal med et underskud på 181 mio. dollar og havde ved udgangen af juni en samlet gæld på voldsomme 7,4 mia. dollar.

Kilde: Seadrill


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark