Norden sælger nyindkøbt tankskib

Norden sælger nyindkøbt tankskib
Foto: Donelly Tanker Management

Onsdag 14. oktober 2020 kl: 10:59


Rederiet Norden har solgt produkttankskibet Nord Andes til en asiatisk køber blot ti måneder efter, at skibet blev købt, oplyser rederiet i en pressemeddelelse. “Vi er drevet af de muligheder, vi ser i markedet,” siger Jan Rindbo.

“Efter at have genereret fremragende indtægter på skibet under det stærke marked, har vi nu solgt Nord Andes for omtrent det samme, som vi købt skibet for, hvilket er en agil handel med et aktiv inden for blot 10 måneder,” siger Nordens CEO, Jan Rindbo.

Det var de voldsomme stigninger i indtjeningen for tankskibe i første halvår drevet af efterspørgslen på skibene som flydende lagre, der gjorde købet af produkttankeren i december i fjor til en god forretning for Norden.

“Vi købte skibet sent sidste år i forventningen om et stærkere tankskibs-marked gennem hele 2020,” siger Henrik Lykkegaard Madsen, der er chef for Asset Management i Norden.
“Opgangen var faktisk meget stejlere og kortere end forventet. Vi har været i stand til at ramme opturen i markedet og opnået et meget godt afkast på dette skib i den korte periode, vi ejede det,” tilføjer han.

Nord Andes på 49.962 dwt. er bygget i 2011. Salgsprisen for skibet oplyser Norden ikke.

Kilde: Norden


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark