To danske leverandører til havne fusionerer

To danske leverandører til havne fusionerer
Foto: Vikingegaarden A/S

Fredag 16. oktober 2020 kl: 15:20


De to danske leverandører af it-baserede løsninger til industrihavne, broer og maritim afmærkning - Vikingegaarden og Præcisions Teknik Marine - har fra i dag d. 16. oktober valgt at fusionere med Vikingegaarden A/S som fortsættende selskab.

Vikingegaarden A/S har gennem en årrække har solgt digitalisering- og effektiviseringsløsninger til bl.a. danske industrihavne, mens Præcisions Teknik Marine i 35 år har solgt løsninger inden for navigationshjælpemidler til de danske havne & farvand.

I forbindelse med fusionen bliver den hidtidige ejer af Præcisions Teknik Marine, Thomas Dresler, bestyrelsesformand for Vikingegaarden A/S. Som CEO for Vikingegaarden fortsætter Ulrik Østergaard.

”Fusioneringen af vores firmaer har skabt en større og stærkere virksomhed med flere ressourcer, stærkere økonomi og bedre fokus på udvikling og salg af digitaliseringsløsninger til de danske industrihavne. Dette gør, at vi nu også kan målrette os mod de rigtig tunge industrihavne i Danmark”, siger adm. direktør Ulrik Østergaard. 


Den nye bestyrelsesformand glæder sig over at han efter 35 år i branchen kan sikre kontinuiteten for Præcisions Teknik Marine i den fusionerede virksomhed.

“Jeg ser meget frem imod min rolle some bestyrelsesformand, og glæder mig til i nært samarbejde med Ulrik at styre virksomheden mod dens hovedmål for fremtiden,” siger bestyrelsesformand Thomas Dressler.

Kilde: Vikingegaarden A/S


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark