Henrik Poulsen tilknyttes A.P. Møller Holding

Henrik Poulsen tilknyttes A.P. Møller Holding
Henrik Poulsen skal være seniorrådgiver i A.P. Møller Holding.

Mandag 19. oktober 2020 kl: 10:10


Den afgående topchef i Ørsted, Henrik Poulsen, bliver fra 1. februar 2021 tilknyttet A.P. Møller Holding som seniorrådgiver og bliver desuden medlem af af selskabets investeringskomite, oplyser A.P. Møller Holding i en pressemeddelelse.

“Jeg er meget begejstret for, at Henrik Poulsen vil en del af vores team. Få virksomhedsledere kommer tæt på hans fantastiske rekord i forhold til virksomheds transformationer,” udtaler Robert Maersk Uggla, der er CEO i A.P. Møller Holding og fortsætter:

“A.P. Møller Holding stræber efter at være en meget engageret ejer, der kombinerer samfundsudvikling og stærke virksomhedsværdier med et fokus på langsigtet økonomisk værdiskabelse. Jeg er overbevist om, at Henrik bliver en meget værdifuld bidragyder og teamplayer på den fremtidige rejse”.

Henrik Poulsen har drevet det gamle “sorte” energiselskab DONG´s transformation til et grønt og vinddrevet Ørsted, der for nylig blev kåret til verdens mest bæredygtige selskab.
Og det er primært i forhold til investeringer i virksomheder, der arbejder med transition til et bæredygtigt samfund og cirkulær økonomi i bredere forstand, at Henrik Poulsen skal rådgive A.P. Møller Holding.

“Jeg er glad for at blive seniorrådgiver i A.P. Møller Holding og blive en del af teamets bestræbelser på at udvikle virksomheder, der vil skabe lønsom, langsigtet vækst og bidrage til en bæredygtig udvikling af samfund,” udtaler Henrik Poulsen.

Kilde: A.P. Møller Holding
Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark