Stena Line´s sidste af tre færdig-testet

Stena Line´s sidste af tre færdig-testet
Stena Embla har gennemført alle søprøver med succes. Foto: Stena Line.

Onsdag 21. oktober 2020 kl: 16:00


Stena Embla, der er den sidste af rederiets tre nye store RoPax-færger til ruterne på Det Irske Hav, er nu færdigtestet i det kinesiske Gule Hav og skal efter planen leveres i Belfast i slutningen af året.

Stena Line glæder sig over, at Covid-19 pandemien ikke har udskudt arbejdet med den nye færge, der bliver leveret efter planen.

“Test på søen er en kritisk fase i et nyt skibs udvikling; det er vores første mulighed for at teste et nyt skib på havet for at sikre, at det lever op til vores høje standarder. Vi går systematisk gennem alle aspekter af det nye skib og jeg er glad for at sige, at Stena Embla succesfuldt har gennemført alle prøver,” udtaler Paul Grant, der er direktør for Stena Line´s aktiviteter på Det Irske Hav.

De nye RoPax-skibe er ifølge Stena Line 25 pct. mere brændstoføkonomiske end de eksisterende skibe og med en længde på 215 meter betydeligt større med en kapacitet på 3.100 lanemeter.

Stena Line forventer, at Stena Embla kan blive indsat på ruten Belfast-Birkenhead i starten af 2021, hvor søsterskibet Stena Edda blev indsat i marts.

De nye RoPax-færger har plads til 1.000 passagerer og udstyret med 175 kahytter.

Kilde: Stena Line


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark