Maersk vinder ny kontrakt med Petrogas

Maersk vinder ny kontrakt med Petrogas
Maersk Resilient. Arkivfoto.

Torsdag 5. november 2020 kl: 08:00


Maersk Drilling har fået en ny kontrakt i hus med Petrogas i Holland om boringen af tre brønde i B13 og A12 felterne i den hollandske del af Nordsøen. Arbejdet, der efter planen skal påbegyndes i november i år, skal udføres af Maersk Resilient og har en værdi på omkring 9,4 mio. dollar.

Ud over kontrakten er parterne enige om at give Maersk Drilling en eksklusiv option på arbejdet på en udvalgt antal planlagte Petrogas-projekter i den hollandske sektor i 2021 og 2022.

“Kontrakten om tre brønde og den eksklusive aftale er endnu et bevis på vores stærke partnerskab med Petrobras. Vi er meget glade for at have fået muligheden for at fortsætte vores fremragende samarbejde og udnytte designet af vores R-klasse rigge til at understøtte Petrogas´ forretning i et af deres kernemarkeder i Hollands,” udtaler Claus Bachmann, der er chef for Nordsø divisionen i Maersk Drilling.

Den tidligere indgåede kontrakt med Petrobras North Sea Ltd. om boringen af en brønd på Birgitta-feltet i Storbritanniens sektor i Nordsøen er blevet ophævet, og Maersk Drilling vil i den forbindelse modtage et termination-fee. Det danske selskabet bevarer en eksklusiv option med Petrobras North Sea om boringen af brønden på Birgitta-feltet i 2021 til rater, der afspejler det forventede marked i 2021, skriver Maersk Drilling i en pressemeddelelse.

Kilde: Maersk Drilling.


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark