Rønne Havn skifter ud på chefpost

Rønne Havn skifter ud på chefpost
Jesper Jürgensen er ansat som ny chef for PA og kommunikation i Rønne Havn. Foto: Rønne Havn/Krestine Havemann.

Onsdag 13. januar 2021 kl: 13:57


Rønne Havn har ansat Jesper Jürgensen som ny chef for Public Affairs og kommunikation. Han skal ud over at være ansvarlig for pressehåndtering også fortsætte det strategiske kommunikationsarbejde omkring de fire driftsområder færgefart, krydstogt, godstransport og offshore.

Den 51-årige Jesper Jürgensen kommer fra en stilling som Public Affairs- og presserådgiver i mediekoncernen Egmont og afløser Vicki R. Johansen, der har valgt at søge nye udfordringer.

“Bornholm og Rønne Havn A/S er på få år blevet en del af et stort nationalt og internationalt interessent-landskab med højaktuelle dagsordner som havvind, klimaforandringer, bæredygtighed og CO2-reduktion. I den forbindelse samarbejder vi med en række store nationale og internationale spillere, og det stiller store krav til tilstedeværelse og synlighed både lokalt og nationalt. Vi glæder os til at få Jesper Jürgensen ombord til at hjælpe med at opfylde de ambitiøse mål, vi har på området,” siger Thomas Bendtsen, adm. dir. i Rønne Havn A/S.

Jesper Jürgensen startede i sit nye job 1. januar.

Kilde: Rønne Havn A/S.


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark