Danske Rederier byder havplan velkommen

Danske Rederier byder havplan velkommen
Jacob K. Clasen, Vice adm. dir. i Danske Rederier.

Fredag 2. april 2021 kl: 10:00


Danske Rederier byder regeringens bud på en ny havplan velkommen – og glæder sig over tiltag, der kan understøtte de maritime erhverv. Det har med garanti ikke været en nem øvelse, mener Jacob K. Clasen, vice adm. dir. i Danske Rederier.

Havet er ikke kun hjem for fisk og fugle – det er også arbejdsplads for en række maritime erhverv, som alle bidrager til Danmarks velstand. Derfor hilser Danske Rederier den første danske havplan velkommen. En havplan hvor sameksistens er nøglen.
 
”Vi er først og fremmest glade for at se, at vi nu har et bud på en dansk havplan. Det har med garanti ikke været nogen nem øvelse at skulle kortlægge interesser for alle havets erhverv – både for i dag og for fremtiden. Så en stor cadeau til Erhvervsministeriet og Søfartsstyrelsen for det store arbejde,” siger Jacob K. Clasen, viceadm. direktør i Danske Rederier  
 
Fælles for søfartens mange forskellige segmenter er, at de med store investeringer i skibene har behov for vished om, at reglerne på området ikke skifter for ofte. Hos Danske Rederier glæder man sig derfor over, at den nye havplan har et særligt fokus på udbygningen med energi på havet:
 
”En af forudsætningerne for en fortsat grøn omstilling af det danske samfund, er investeringssikkerhed. Med den nye havplan håber vi nu på en endnu større gennemskuelighed og kontinuitet for alle havets erhverv. En gennemskuelighed som vil gøre det attraktivt fortsat at investere i Danmark,” siger Jacob K. Clasen.
 
Kilde: Danske Rederier


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark