Westing vil sælge skibsmaling i Danmark

Westing vil sælge skibsmaling i Danmark

Fredag 16. april 2021 kl: 10:12


Den norske leverandør af skibsmaling Westing, der har næsten 40 års erfaring som leverandør af maling til rederier og skibsværfter i Norge, etablerer sig nu i Danmark. Selskabet har indgået en aftale med AkzoNobel om at blive eksklusiv repræsentant for International Marine Paint på det danske marked.

”Jeg ser frem til at varetage Westings etablering på det danske marked. Målet er at fortsætte den gode kultur, der er Westings varemærke i Norge. Det skal være let for vores kunder at handle med os; Let tilgængelighed, hurtige svartider, service og hurtig levering”, siger Kurt Sonne Kristensen, der er nyansat som Country Manager i Danmark.

Kurt Sonne Kristensen kommer senest med 17 års erfaring fra Jotun, herunder som salgschef for Jotun Protective Coatings i Danmark med fokus på segmenterne Energi, Offshore, HPI, Infrastruktur og Distributør (Performance Coatings). Han har en FROSIO- certificering og omfattende erfaring inden for både salgsledelse og teknisk service.

”Westing har i en årrække været involveret i leverancer og inspektioner hos danske skibsværfter og rederier, så noget af kundegrundlaget er der allerede. Potentialet er bestemt stort, og med Kurts solide erfaring, baggrund og netværk ser vi frem til at være aktive og synlige på det danske marked”, siger Sigurd Teige, direktør i Westing.

Westing er allerede i dag den største distributør for AkzoNobel i Europa.

Kilde: Westing


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark