Welltecs grundlægger træder tilbage

Welltecs grundlægger træder tilbage

Mandag 19. april 2021 kl: 14:58


Jørgen Hallundbæk, som i 1994 grundlagde offshore virksomheden Welltec, der leverer avanceret teknologi til olie- og gasindustrien, har valgt at træde tilbage som administrerende direktør for at gå på pension. Hallundbæk sælger samtidig ud af sin ejerandel, men er fortsat koncernens hovedaktionær.

Den hidtidige COO, Peter Hansen, der har været en del af ledelsen de sidste 10 år, erstatter Jørgen Hallundbæk på posten som CEO.

”Vi er markedsledere indenfor vores segment, og er fokuseret på at styrke vores position yderligere”, siger Peter Hansen, der allerede er tiltrådt.

Welltec er i dag en global virksomhed med 800 ansatte fordelt på 38 afdelinger i 22 lande. Hovedkvarteret ligger i Allerød.

Ud over Jørgen Hallundbæk er de europæiske investeringsselskaber 7-Industries og Exor aktionærer i selskabet.

Welltec er lige som alle andre virksomheder i offshore branchen ramt af faldet i olieprisen der har betydet, at investeringerne i nye efterforskningsaktiviteter er faldet kraftigt de senere år. Det senest år har Welltec oplevet en tilbagegang i omsætningen på 15 procent, men er lykkedes med at tilpasse omkostningerne og bevare lønsomheden.

Kilde: Welltec


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark