Grenaa Havn fastholder omsætningen

Grenaa Havn fastholder omsætningen
Arkivbillede

Tirsdag 20. april 2021 kl: 09:16


Grenaa Havn nåede sidste år en omsætning på 60 millioner kroner, hvilket er på linje som er akkurat med de to rekordår 2018 og 2019. På bundlinjen lyder årets resultat på 9,2 millioner, hvilket er over det budgetterede men ligger under de to foregående rekordår.

”Vi er stolte over, at den positive udvikling er fortsat til trods for Covid-19. Vores resultatet er faldet på bundlinjen, men det skyldes, at vi i foråret tog myndighedernes opfordring til os, om at holde samfundshjulene i gang. Derfor dedikerede vi en del af indtjeningen til renoveringsprojekter samt digitalisering af systemer og arbejdsprocesser. Dermed sikrede vi, at der var masser af arbejde at tage fat i”, siger bestyrelsesformand Bent Hansen.

Grenaa Havns CEO, Henrik Carstensen, deler formandens og bestyrelsens begejstring, og er særligt tilfreds med de mange fremadskuende investeringer havnen har foretaget i 2020.

”Havnen har bl.a. købt en stor eldrevet mobilkran, etableret en ny multiplads og tre bulkhaller. Det mest skelsættende, er utvivlsomt bestyrelsens historiske beslutning om at investere op mod 100 millioner kroner i en ny´superkaj´. Den nye superkaj og det tilknyttede baglandsareal, er skræddersyet til at kunne håndtere store skibe og rigge bl.a. offshore-installationsskibe. Og vil blive forsynet med 18 MW landstrøm. Området skal også dedikeres til at bistå produktion af grønne energiformer som Power-to-X”, siger Henrik Carstensen.

Kilde: Grenaa Havn


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark