DFDS byder velkommen til Acacia Seaways

DFDS byder velkommen til Acacia Seaways
Foto: DFDS News

Tirsdag 20. april 2021 kl: 16:00


DFDS tilpasser hele tiden sin flåde. Nogle skibe bliver solgt fra, andre købt til eller tages på charter. I sidste uge blev det både til farvel og god dag. Gothia Seaways blev torsdag solgt til CLdN i Luxembourg, mens fragtfærgen Meleq omvendt blev chartret af CLdN fredag og navngivet Acacia Seaways.

Meleq / Acacia Seaways er en meget velkendt klasse i DFDS, da hun er søsterskib til rederiets færger Gardenia Seaways og Tulipa Seaways. Hver er 210 m lang og har kapacitet til 262 trailere med et lastrum på 4.076 meter.

Den nye færge bærer nu navnet Acacia Seaways og slutter sig hos DFDS til gruppen af færger kendt som blomsterfartøjer, som alle er bygget på det tyske værft, Flensburger Schiffbau-Gesellschaft.

Acacia Seaways er chartret tilbage til fortsat drift på CLdNs rute Zeebrugge-Purfleet-Esbjerg.

Gothia Seaways, der blev erhvervet af CldN og vil blive omdøbt til Maxine, er blevet chartret tilbage til DFDS til fortsat tjeneste i DFDS 'baltiske netværk i løbet af april-maj og forventes at deltage i DFDS' nye fragt-kun-service i Calais - Sheerness, der er planlagt til at begynde den 1. juni.

Kilde: DFDS


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark