Christina Ørskov bliver ny næstformand

Christina Ørskov bliver ny næstformand
Christina Ørskov er valgt som ny næstformand i Danske Maritime. Foto: Danske Maritime.

Torsdag 22. april 2021 kl: 12:57


Ejeren og direktør i Orskov Yard, Christina Ørskov bliver ny næstformand i Danske Maritime. Hun afløser Knud Degn Karstensen, direktør på Karstensens Skibsvæft, der efter 10 år på posten ikke ønskede at genopstille.

Christina Ørskov blev valgt efter generalforsamlingen i Danske Maritime i dag, hvor en anden nordjyde, Knud Degn Karstensen takkede af.

“Når man som mig har været med i mange år, er det berigende at opleve den innovation og nytænkning, som gennemsyrer branchen. Danske Maritime anno 2021 favner bredt og arbejder dedikeret for sine meget forskelligartede medlemmer, og jeg er utrolig glad for at have kunnet bidrage,” siger Knud Degn Karstensen.

Christina Ørskov erklærer sig “glad og stolt” over at blive ny næstformand i Danske Maritime, hvor hun vil kæmpe for stærke samarbejdsrelationer “både i den maritime industri, i Det Blå Danmark som helhed og mellem både store og små aktører.”

“Der er brug for et stærkt sammenhold, så vi kan komme godt videre fra krisen i alle grene af den maritime industri. Det er meget forskelligt, hvordan krisen har ramt os, men jo stærkere vi er sammen, jo hurtigere kommer vi forhåbentlig ovenpå igen,” siger Christina Ørskov.

Bjarne Foldager, der er CEO hos MAN Energy Solutions fortsætter som formand.

Blandt de emner, der i dag blev drøftet til generalforsamlingen, var udfordringer med rejser ud og ind af Danmark. Ikke mindst i forbindelse med rejser til Asien, herunder særligt Kina, som er et af de helt store markeder for danske maritime virksomheder.

Mange maritime virksomheder oplever fortsat massive problemer både i forbindelse med indrejse og i forhold til at kunne udføre arbejdet efter den krævede karantæneperiode, skriver Danske Maritime i en pressemeddelelse.

Kilde: Danske Maritime.

Læs Danske Maritimes Årsberetning HER


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark