Dansk genåbning sætter gang i trafikken

Dansk genåbning sætter gang i trafikken
Arkivfoto.

Mandag 3. maj 2021 kl: 13:10


Færre danske rejserestriktioner sætter gang i bookingerne hos Stena Line, der ser en øget lyst til at rejse på tværs af Kattegat for både danske og svenskere. Rederiet oplevede i april mere end en fordobling af bookingerne i forhold til april 2020, men ligger fortsat på et lavt niveau.

”Vi har set frem til endelig at byde flere rejsende velkomne ombord på vores to ruter mellem Frederikshavn-Göteborg og Grenaa-Halmstad. Stigningen i bookinger vidner om, at der er en stor interesse for at rejse med bil og færge – især vores nabolande imellem,” siger Elisabeth Lönne, ansvarlig for Stena Lines danske ruter.

Sammenlignet med 2020, var der i april en stigning i antallet af bookinger på 107 procent. Tallene kan ikke sammenlignes med tiden før corona, men det er en positiv udvikling, skriver rederiet i en pressemeddelelse.

De øgede bookinger udgør især gæster, der går i land, men andelen af især svenske rejsende, der tager på dagsture ombord på Stena Lines færger for at shoppe, er også steget. Særligt salget af de fleksible billettyper er steget fra både dansk og svensk side.

”De lempede rejserestriktioner har tidligere har vist sig både hurtigt og tydeligt i vores bookinger. Den stigning, vi allerede oplever nu, er vi overbeviste om, kun vil øges de kommende måneder. Sommerreservationerne er steget i hele april og viser en solid udvikling i sommermånederne fra både dansk og svensk side. Der er tydelige tegn på optimisme blandt de rejsende, hvilket giver et positivt syn på sommersæsonen,” siger Elisabeth Lönne.

Kilde: Stena Line


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark