Semco Maritime etablerer sig i Polen

Semco Maritime etablerer sig i Polen

Mandag 7. juni 2021 kl: 09:54


Semco Maritime vil etablere et nyt kontor med 15-20 specialiserede medarbejdere i Gdynia inden udgangen af 2021. Den polske organisation bliver en integreret del af koncernens internationale projektteams og skal understøtte væksten inden for vedvarende energiprojekter både internationalt og i Polen.

Den nye organisation vil deltage i Semco Maritimes internationale energiprojekter og fokusere på de attraktive muligheder i det polske marked for vedvarende energi, der er under hastig udvikling med udsigt til etablering af en række spændende vindenergiprojekter, som ventes at øge produktionen af offshore vindenergi til 8 GW inden 2030, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

”Efterspørgslen efter vores kompetencer og dygtige medarbejdere med erfaring inden for vedvarende energiprojekter er støt stigende i disse år, og vi ser frem til at styrke vores udbud til kunderne med etableringen af en stærk organisation i Polen, hvor energisektoren udvikler sig med hastige skridt. Vi ser frem til at byde velkommen til en gruppe af nye dygtige medarbejdere med fokus på grønne energiprojekter på det polske kontor,” siger Jacob Øbo Sørensen, Senior Vice President, Renewables, Semco Maritime.

Semco Maritime kom rigtig godt gennem coronaåret 2020 med et overskud, der med 17 mio. kr. var 1,5 mio. kr. bedre end året før, trods en lidt lavere omsætning. Esbjerg-virksomheden, der er underleverandør til olie– og vindmøllebranchen, beskæftigede knap 1.500 medarbejdere i 2020.

Kilde: Semco Maritime.


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark