Carnival annoncerer krydstogt-start i juli

Carnival annoncerer krydstogt-start i juli
Det tre år gamle Carnival Horizon har plads til knap 4.000 passagerer. Arkivfoto.

Tirsdag 8. juni 2021 kl: 14:05


Carnival Cruises gør klar til at genoptage krydstogterne efter den mere en et år lange corona-pause. Den 3. juli vil skibet Carnival Vista efter planen afgå fra Port of Galveston og den 15. juli lægger Carnival Breeze fra kaj. Men særlige krav begrænser antallet af gæster.

De amerikanske sundhedsmyndigheder i Center for Sygdomskontrol og forebyggelse (CDC) har så mange krav til restriktioner, hvis gæsterne om bord ikke er vaccineret, at det reelt får samme virkning som et forbud, mener rederiet.

Derfor kræver Carnival Cruises, at kun personer, der er færdigvaccinerede mindst 14 dage inden afgang, må komme om bord. Og det frustrerer chefen for Carnival Cruise, Christine Duffy.

“Vi sætter pris på de fremskridt og den støtte til vores genstart i USA, som vi har fået fra CDC og andre føderale myndigheder. De nuværende CDC-krav for krydstogt med ikke vaccinerede gæster vil imidlertid gøre det meget vanskeligt at levere den oplevelse, som vores gæster forventer - specielt i forhold til de mange familier med små børn, der rejser med os. Derfor er vores alternativ udelukkende at sejle med vaccinerede gæster i juli,” siger Christine Duffy.

Carnival afventer fortsat tilladelse fra staten Florida og CDC til at genstarte krydstogter med Carnival Horizon fra Miami i juli måned.

Direktøren hilste dog staten Texas og Florida´s indsats for at sikre vacciner til besætningerne velkommen. Det har været med til at fremme genstarten af krydstogerne, sagde hun.

Kilde: gCaptain.


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark