Ny maritim erhvervspark er nu en realitet

Ny maritim erhvervspark er nu en realitet
Tegning: C&W Arkitekter.

Tirsdag 20. juli 2021 kl: 10:13


Planen om at opføre en 5.000 kvadratmeter stor maritim erhvervspark i Svendborg realiseres nu, efter at det er lykkedes at nå målet om, at mindst 3.000 kvadratmeter ud af den 5.000 kvadratmeter store erhvervspark skal være udlejet, inden opførelsen går i gang.

”Det har været en fantastisk god oplevelse at komme i mål. Man skal huske på, at byggeriet først skal tages i brug 1. april 2023, og det har vi skullet sige til dem, vi har været i forhandling med og på trods af det, så er det gået utrolig let”, siger Arne Knudsen, der er tovholder på projektet, til fyens.dk.

Arne Knudsen forventer at det inden længe lykkes at udleje de sidste 40 procent af erhvervsparken, der ligger lige ned til Svendborg havn og nabo til det nye Simac.

”Vi er lidt over 60 procent udlejet nu, men vi ligger i forhandling med en hel del andre, så jeg er forhåbningsfuld”, siger Arne Knudsen til fyens.dk.

Det er C.C. Jensen, Halberg Koncernen, Petersen og Sørensen Motorværksted, Nordane Shipping og M.H. Simonsen der har taget initiativ til den nye maritime erhvervspark.

De fem initiativtagere har lagt en investeringkapital på bordet på 34 mio. kr., mens resten af de 72 millioner kroner som projektet vil koste skal finansieres med realkreditlån.

Redaktionen


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark