Nordhavn får agentur på metanol motor

Nordhavn får agentur på metanol motor

Onsdag 8. september 2021 kl: 14:19


Nordhavn A/S, der er hjemhørende i Randers, har fået agenturet på verdens første, rene og kommercielle metanol-motor - ScandiNAOS, og lancerer den nu til den maritime sektor i både Danmark og resten af verden.

”Vi ser ind i en fremtid med mindre diesel, så derfor sætter vi nu alle kræfter ind på at kunne levere markedets bedste metanol-motorer - og det kan vi med ScandiNAOS”, siger Jørk Rudolph, salgsdirektør i Nordhavn.

I følge Jørk Rudolph blev Nordhavn allerede tilbudt at sælge metanol-løsninger til kunderne for knap et halvt år siden, da deres faste, svenske leverandør Scania henviste Randers-virksomheden til det mindre selskab ScandiNAOS, der udvikler de miljørigtige metanol-motorer baseret på Scanias teknologi.

”Så tog det selvfølgelig lidt tid, hvor vi skulle sætte os ind i deres produkt, hvorefter vi nu kan række ud til kunderne med den helt rigtige løsning”, siger Jørk Rudolph, der fortæller at der efter Mærsks udmelding om at satse på e-metanol er kommet rigtig mange henvendelser fra både ind- og udland angående de nye motorer.

E-metanol betragtes et af de mest lovende biobrændstoffer til fremtidens skibsfart. E-metanol er billigere end både etanol og biodiesel.

Kilde: NordhavnKlik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark