Scan Global gennemfører sit syvende opkøb

Scan Global gennemfører sit syvende opkøb

Fredag 1. oktober 2021 kl: 13:18


Man skal følge godt med, hvis man vil holde trit med udviklingen i den danske logistikvirksomhed Scan Global Logistics, der netop har gennemført sit syvende opkøb i år denne gang den britiske Horizon International Cargo.

Med købet af Horizon International Cargo rykker Scan Global Logistics for første gang ind på det britiske marked der er Europas næststørste.

Udover Storbritannien er Horizon International Cargo til stede i fire lande, med en samlet medarbejderstab på 150.

"De nye placeringer er vigtige søjler i vores strategiske vækstplaner, ikke kun i Storbritannien, men også i resten af verden. Horizons kontorer i Japan, Holland, Spanien og USA vil yderligere styrke vores eksisterende setup og hjælpe os med at nå vores mål i disse lande”, siger Ragnar Dalen, EVP Corporate Development, Scan Global Logistics.

"Derudover er vi glade for at hjælpe vores kunder med at håndtere den øgede kompleksitet der er fulgt i kølvandet på Brexit, via den store erfaring som Horizons import- og eksporttoldafdelinger råder over”, siger Ragnar Dalen.

”Vi er meget glade for at byde alle Horizon -medarbejdere over hele verden velkommen til SGL-familien", siger Allan Melgaard, CEO i Scan Global Logistics.

Redaktionen


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark