Hauschildt Marine vinder erhvervspris

Hauschildt Marine vinder erhvervspris

Tirsdag 5. oktober 2021 kl: 11:13


Skagen-virksomheden Hauschildt Marine, der er en rådgivende ingeniørvirksomhed inden for maritim produktions- og maskinteknik, er kåret som Succesvirksomhed 2021 i Region Nordjylland. Vinderen er fundet efter gennemgang af 18.000 regnskaber.

”Vi er utrolig glade for at være blevet kåret til Succesvirksomhed 2021, og vi er meget stolte over at modtage en pris, der anerkender vores hårde arbejde over en lang årrække. Det er jo et stort skulderklap til alle vores dygtige medarbejdere”, siger Preben Thuren Larsen, indehaver af Hauschildt Marine.

Prisen uddeles hvert år til de 200 små og mellemstore virksomheder i regionen, der over en femårig periode har haft størst succes målt på en række finansielle parametre.

Hauschildt Marine, der har hovedsæde i Skagen og kontor i København, beskæftiger i dag 20 medarbejdere. Virksomheden har netop fået overrakt erhvervsprisen bestående af en statuette og et diplom af lokale repræsentanter fra Spar Nord og BDO, som et synligt bevis for deres indsats.

Foruden de lokale hyldester bliver alle vinderne senere på efteråret hædret til et regionalt arrangement, hvor den absolut bedste succeshistorie i regionen udpeges.

Derudover kåres tre nordjyske virksomheder, der udmærker sig inden for digital omstilling, lokalt engagement og bæredygtighed.

Redaktionen


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark