Ny vicedirektør i Danske Havne

Ny vicedirektør i Danske Havne

Onsdag 6. oktober 2021 kl: 10:08


48-årige Lars Holm Nielsen tiltræder stillingen som vicedirektør for Danske Havne. Stillingen blev ledig, da den hidtidige vicedirektør Susanne Isaksen i september skiftede til et job i A/S Øresund, hvor hun arbejder med havnetunnelen.

”Jeg glæder mig til at give mit bidrag til at Danske Havne sætter dagsorden og medlemmer oplever en brancheorganisation i udvikling”, siger Lars Holm Nielsen.

Han kommer fra en lederstilling i Dansk Industri, hvor han på Politikområdet har haft ansvar for regelforenkling, iværksætteri og SMV-politik.

Lars Holm Nielsen er uddannet cand.merc.jur. fra CBS i 1999 med et MBA-semesterophold i Ottawa i Canada og har haft ledende stillinger i både EU-kommissionen, hvor han koordinerede indre marked-indsatsen, og i Patent- & Varemærkestyrelsen samt Erhvervs- & Selskabsstyrelsen. I alle stillingerne har han haft opgaver med internationalt indhold.

”Vi er glade for at få Lars ombord i Danske Havne. Han kan bidrage til såvel strategi som daglig drift, og han har præcis den tunge, internationale bagage med, vi som brancheorganisation for havnene har brug for. Havne er jo nærmest som en naturlov stærkt forbundne med havne, rederier og maritime virksomheder i hele verden, ligesom havneområdet også er EU-reguleret. Vi skal servicere vore medlemmer bedst muligt med ny viden om både EU-initiativer, dansk og europæisk lovgivning og hvad der rører sig internationalt, og her bliver Lars en kapacitet”, siger Tine Kirk, direktør i Danske Havne.

Kilde: Danske Havne


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark