Ny ballade om prissætning i Rønne Havn

Ny ballade om prissætning i Rønne Havn
Foto: Rønne Havn

Torsdag 7. oktober 2021 kl: 10:05


Molslinjen, der også driver Bornholmslinjen, har ved Sø- og Handelsretten anlagt sag mod Rønne Havn pga. havnens rabatstruktur og prissætning. Det sker få måneder efter, at der er faldet dom i en lignende sag anlagt af den tidligere koncessionshaver Danske Færger.

”Vi vil selvfølgelig gerne have været sagen foruden, men vi føler os omvendt sikre på, at Sø- og Handelsretten vil komme frem til samme konklusion som sidst sagen var oppe”, siger Thomas Bendtsen, adm. dir. i Rønne Havn, og tilføjer:

”Det er en vigtig og central forudsætning for at kunne drive virksomhed, at man kan ændre sin rabatstruktur”.

Sagsanlægget kommer efter at Rønne Havn den 7. maj fik medhold i en lignende sag omkring havnens rabatstrukturer ved Sø- og Handelsretten.

”I afgørelsen den 7. maj fik vi rettens ord for, at vi som havn kan ændre i vores rabatstruktur. Vi troede, at den afgørelse havde lukket enhver diskussion, om hvorvidt vi som havn kan ændre i vores rabatstruktur og priser”. siger Thomas Bendtsen.

Molslinjen bekræfter overfor TV2/Bornholm, at rederiet har anlagt sag mod havnen.

”Vi har haft den her uenighed i noget tid, som vi gerne vil have afgjort. Derfor har vi taget det her skridt”, siger Jesper Maack, kommunikationschef hos Molslinjen, til TV-stationen.

Molslinjen har ingen yderligere kommentarer til sagen.

Redaktionen


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark