Fire nye store pakhuse på Aalborg havn

Fire nye store pakhuse på Aalborg havn

Fredag 19. november 2021 kl: 11:07


Den familiedrevne foderstofvirksomhed, Mollerup Mølle, har besluttet at bygge fire nye pakhuse fmed et samlet areal på 8.000 kvadratmeter på Aalborg havn. Opførelsen af de nye bygninger sker for at fremtidssikre forretningen.

” Ud over at være et erhvervsområde i vækst, er Aalborg havn også Nordjyllands trafikale knudepunkt, og her får vi direkte adgang til effektiv infrastruktur med skib, jernbane og landevej, hvilket er helt afgørende for vores forretning. Det giver os meget større fleksibilitet og øger vores konkurrencekraft i et større geografisk område, der rækker ud over Danmarks grænser”, siger Søren Rathcke, bestyrelsesformand i Mollerup Mølle.

Mollerup Mølle har mere end 80 år på bagen og har over de senere år udviklet sig til en særdeles markant aktør i Nordjylland med en omsætning på næsten 1,5 mia. kroner og produktion af godt 325.000 tons foder årligt.

De fire pakhuse er ikke kun tiltænkt Mollerup Mølle selv, men også udlejning til andre virksomheder, som kan leje enten et halvt eller et helt pakhus afhængig af behovet for lagerkapacitet.

Pakhusene er placeret tæt ved kajen med tilstrækkelig vanddybde til at kunne tage imod skibe med mere end 30.000 tons gods.

De fire pakhuse forventes klar til ibrugtagning løbende i 2022 startende fra andet kvartal.

Redaktionen


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark