Blue Water Logistics indtager Aarhus Havn

Blue Water Logistics indtager Aarhus Havn

Mandag 27. december 2021 kl: 10:00


Fra den 1. januar skifter Aarhus Logistics Center navn til Blue Water Logistics for at optimere setup’et på havnen. Blue Water Shipping købte i 2013 ALC, der siden har været drevet selvstændigt og serviceret nye og gamle kunder indenfor logistik, stevedoring og lager.

“Navneændringen kommer ikke til at have nogen indflydelse på kundeforhold, samarbejdsaftaler eller services. Tværtimod vil vores medarbejdere ved ALC fortsætte det gode arbejde og udnytte de 50 års erfaring indenfor transport og logistik, som Blue Water byder ind med”, siger Jan Dam Poulsen, Director Blue Water Sea, Air & Logistics Denmark.

ALC’s lager, pakhus, cross docking og logistikopgaver bliver nu en del af Blue Water. I dag varetager Blue Water allerede denne form for opgaver andre steder i Danmark og på en række udenlandske kontorer.

Stevedoring er en af Blue Waters absolutte kernekompetencer og vil forsætte under virksomhedens Port Service-afdeling. Setuppet på Aarhus Havn styrkes yderligere med noget af Danmarks bedste udstyr til at læsse, laste og sikre kundernes gods.

I dag har Blue Water to kontorer i Aarhus - på henholdsvis havnen og i Skejby - med mere end 120 medarbejdere. Med hovedsæde i Esbjerg består virksomheden af i alt mere end 60 kontorer fordelt over 30 lande. De 50 medarbejdere ved ALC står med nyt logo på vesten klar til at assistere alle kunder efter nytår.

Redaktionen


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark