Rønne Havn skal have ny direktør

Rønne Havn skal have ny direktør
Thomas Bendtsen.

Torsdag 6. januar 2022 kl: 14:02


Thomas Bendtsen stopper efter 10 år som adm. direktør for Port of Roenne for at søge nye udfordringer. Arbejdet med at finde en ny direktør er sat i gang, og det er forventningen, at en ny kan tiltræde senest den 1. juni.

”Vi har været meget glade for det kæmpe arbejde Thomas har lagt i at udvikle og udvide Rønne Havn, som er et helt andet sted end for ti år siden. Netop den store udbygning har været med sikre Bornholms tilknytning til resten af verden og placeret både Rønne og Bornholm på det nationale- og internationale landkort”, siger Lars Karlsson, bestyrelsesformand for Port of Roenne.

”Der venter stadigvæk store udfordringer, som vi skal lykkedes med i de kommende år, men vi er sikre på, at en ny direktør vil sikre, at vi kommer godt i mål med de opgaver,” siger Lars Karlsson.

Bestyrelsen har været orienteret om Thomas Bendtsens ønske om fratrædelse gennem længere tid, og skiftet har derfor været tilrettelagt længe. Der er lavet en aftale om, at Thomas Bendtsen fortsætter som direktør indtil en ny direktør er på plads senest den 1. juni.

”Det har været et stort privilegium gennem 10 år at stå i spidsen for en yderst kompetent og omstillingsparat organisation, men jeg føler nu tiden er kommet til at søge nye udfordringer. Jeg vil gerne sige tak til bestyrelse, chefgruppe og medarbejdere for et formidabelt samarbejde gennem de mange år. Vi har virkelig skabt resultater - ikke kun for havnen i Rønne, men for hele det bornholmske samfund”, siger Thomas Bendtsen.

”Jeg er sikker på, at organisationen er parat til at gribe de muligheder der fremover viser sig i kølvandet på den grønne omstilling, og jeg ønsker havnen alt det bedst fremover”, siger Thomas Bendtsen.

Redaktionen


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark