Translokation på Svendborg Søfartsskole

Translokation på Svendborg Søfartsskole
Foto: Svendborg Søfartsskole

Torsdag 20. januar 2022 kl: 16:00


Torsdag var der translokation og dimission for ubefarne og befarne skibsassistenter på Svendborg Søfartsskole. Godt 40 elever fik papir på en uddannelse der kan føre dem vidt omkring i verden. Forstander Jens Frederiksen holdt traditionen tro tale for de nyuddannede.

”Med den maritime grunduddannelse, hvad enten det gælder den ubefarne eller befarne uddannelse, så har I fået nøglen til en port, som åbner for en maritim verden, med masser af muligheder. Specielt for dem af jer, som i den nære fremtid, eller måske om nogle år vælger at videreuddanne jer i den nautiske retning til Kystskipper, Sætteskipper, Skibsfører eller Dual-officer, eller hvis I vælger maskinretningen mod maskinmesteruddannelsen, vil der være utallige jobmuligheder for meget spændende og særdeles vellønnede jobs til søs - i en verden, hvor arbejdsløshed stort set ikke kendes. Det vil altid være muligt at bygge videre på jeres uddannelse alt efter lyst og evner”, sagde forstander Jens Frederiksen sidst i sin tale.

”Til jer ubefarne husk på, at det er muligt at tage den afsluttende del af uddannelsen til befaren skibsassistent hos os, når I har opnået den tilstrækkelige sejltid. Og til jer befarne, som allerede har fundet ud af det. Tak for, at I valgte at læse videre på Svendborg Søfartsskole”, sagde Jens Frederiksen.

”Og sidst, men ikke mindst. Endnu en gang hjertelig tillykke til jer dimittender med jeres uddannelse og al god vind fremover!”

Redaktionen


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark