Maersk Drilling vinder kontrakt i Norge

Maersk Drilling vinder kontrakt i Norge
Jack-up riggen Maersk Invincible er sikret ny kontrakt. Foto: Maersk Drilling.

Mandag 2. maj 2022 kl: 08:00


Maersk Drilling har sikret en kontrakt med Aker BP for jack-up riggen Maersk Invincible, der skal bore tre brønde i det norske Iver Aasen felt. Kontrakten har en estimeret længde på 86 dage og arbejdet forventes påbegyndt i september-oktober i år, oplyser Maersk Drilling i en pressemeddelelse.

Kontrakten af blevet indgået under den rammeaftale, som Maersk Drilling indgik i 2017, da den såkaldte Aker BP Jack-up Alliance blev etableret. En aftale der også indbefatter Halliburton.

“Vi er glade for annoncere Maersk Invincibles næste opgave for Aker BP. Riggen vil blive udstyret med helt nye lav-emissions-opgraderinger, og vi er klar til at fortsætte det gode samarbejde i alliancen, der har ført til imponerende resultater med hensyn til driftseffektivitet og emissions-reduktioner,” udtaler Morten Kelstrup, der er COO i Maersk Drilling.

Maersk Invincible, der er bygget i 2016 til operationer i Nordsøen, arbejder i øjeblikket også for Aker BP. Den nye kontrakt har en værdi på omkring 22,4 mio. dollar - ca. 158 mio. kr. excl. integrerede services og eventuelle bonusser.

Kilde: Maersk Drilling


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark