ShippingLab vil tiltrække teknologi-talenter

ShippingLab vil tiltrække teknologi-talenter
Modelfoto: Norden.

Fredag 12. august 2022 kl: 14:57


En donation fra Dampskibsselskabet Norden sikrer, at ShippingLab nu kan arbejde målrettet med at tiltrække flere tekniske talenter til Det Blå Danmark. Det skal ske ved at involvere universitetsstuderende i teknologi-fokuserede samarbejdsprojekter og gøre dem klar til Det Blå Danmark.

”Vi har ikke prøvet at inddrage unge teknologi-talenter på denne direkte facon før, men vi tror på, at det vil inspirere på en ny måde. Vi er jo en global branche, som i fællesskab står for en fjerdedel af dansk eksport, og den maritime industri er samtidig landets mest innovative.
Så der er mangfoldige muligheder for en spændende karriere, men de unge skal jo lære branchen og mulighederne at kende for at kunne vælge den til,” fortæller ShippingLabs projektdirektør Magnus Gary.

Sideløbende vil ShippingLab arbejde for en studiejob-rotationsordning, hvor de studerende får mulighed for at arbejde i flere forskellige virksomheder og dermed får et bredere indblik i en branche med grøn omstilling af hele verdensflåden som pejlemærke.

Ud over støtten fra Dampskibsselskabet Norden A/S støttes ShippingLab af Innovationsfonden, Den Danske Maritime Fond, Orient’s Fond og Lauritzen Fonden. Dertil kommer egenfinansiering fra projektets partnere.

Kilde: Danske Maritime.


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark