Bunker Holding offentliggør ESG-rapport

Bunker Holding offentliggør ESG-rapport
Foto: Bunker Holding

Tirsdag 13. september 2022 kl: 13:54


Bunker Holding – der er verdens største bunkerleveranfør – har netop offentliggjort selskabets første ESG-rapport, hvori der fremhæves konkrete indsatsområder, ambitioner og udfordringer i koncernens arbejde med at fremme og drive miljømæssige og sociale tiltag,

”Vi er virkelig stolte over at kunne præsentere Bunker Holdings første ESG-rapport. Den er ikke kun resultatet af mange måneders dedikeret indsats fra hele organisationen, men den er også vores løfte til vores samarbejdspartnere om, at vi vil følge vores forpligtelser til dørs. Vi har nået en vigtig milepæl, men samtidig anerkender vi også, at vi har en udfordrende rejse foran os”, siger Keld R. Demant, CEO for Bunker Holding.

Tidligere på året lancerede Bunker Holding en femårsstrategi, Fueling the Future, der skal sikre stærk forbindelse mellem shippingindustrien og producentleddet. Grundlaget for denne strategi er at lede Bunker Holding igennem de kommende års store omvæltninger i industrien, såsom overgangen til bæredygtige - men endnu ikke tilgængelige - brændstoffer.

Bunker Holding har etableret et ESG-råd, der er det formelle styreorgan for ESG i Bunker Holding og har som primært formål at afstemme indsatser og understøtte Bunker Holdings ledelse med at drive fremgang på de forskellige ESG-områder.

Derudover har koncernen for nyligt tilføjet stærke kompetencer til sit ledelsesteam, i form af en ny Head of Green Fuels og en Head of ESG til at hjælpe med at styre og udvikle forandringerne på tværs af Bunker Holding indenfor deres områder.

”Mere end 99% af vores globale CO2-udledning kommer fra det brændstof, vi sælger til vores kunder. Som verdens førende bunkerleverandør er vi unikt positioneret til at hjælpe ikke kun vores kunder, men hele industrien i skiftet til bæredygtige brændstoffer. I øjeblikket findes de nødvendige teknologiske løsninger ikke, og markedet og infrastrukturen er der ikke til udstrakt anvendelse. Men når tiden er moden, står vi klar. Vi investerer, og vi er godt rustet til den grønne omstilling”, siger Keld R. Demant .

Kilde: Bunker Holding


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark