Oliepris tvinger Læsøfærgen til aflysninger

Oliepris tvinger Læsøfærgen til aflysninger
Arkivfoto

Fredag 16. september 2022 kl: 09:22


De høje oliepriser tvinger nu Læsøfærgen til at aflyse sammenlagt syv færgeafgange i denne og næste måned. Det sker ifølge rederiet på afgange hvor der erfaringsmæssigt er mindst belægning på færgen, der sejler mellem Frederikshavn og Læsø.

”De stigende brændstofpriser har gjort det bydende nødvendig at spare for at få Læsøfærgens økonomi til at hænge sammen. Der er indført et olietillæg på priserne, som afhjælper noget af merudgiften, men det er ikke tilstrækkeligt”, skriver rederiet på sin hjemmeside.

Ledelsen har sammen med Læsø Kommunes økonomiudvalg set på muligheder og løsninger, og har besluttet at aflyse syv afgange.

Det handler om 7 fredags- og søndagsafgange i september og oktober, nemlig afgangene fra Læsø 17.10 og retur fra Frederikshavn 19.00 på følgende datoer: 16., 18., 23. 25. og 30. september samt 2. oktober og 16. oktober. Rederiet har kontaktet alle med bookinger på de pågældende afgange.

Rederiet henviser til at man i stedet anvender afgangene fra Læsø kl. 15.00 eller 18.40 og fra Frederikshavn kl. 16.50 eller 20.30.

Redaktionen


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark