Maersk indgår forlig med Hope Hicks

Maersk indgår forlig med Hope Hicks
Arkivfoto: MLAA

Fredag 18. november 2022 kl: 16:00


Maersks amerikanske datterselskab Maersk Line Limited, har indgået forlig med
den tidligere kadet på rederiets skib Alliance Fair, Hope Hicks, i en sag om seksuelle overgreb og chikane under hendes praktiktid til søs i 2019.

Advokaterne for Maersk Line Limited og Hope Hicks har indgået en aftale om, at ingen af parterne vil afsløre detaljer om aftalen.

”Det er vigtigt for mig, at min sag har bragt større fokus på sager om seksuelle overgreb og chikane til søs. Maersk Line Limited har udtrykt behov forandringer. De ændringer, som Maersk Line Limited har foreslået, er et vigtigt første skridt, men der er stadig meget arbejde at gøre i den maritime branche”, siger Hope Hicks i en fælles pressemeddelelse.

"Vi vil gerne gøre det helt klart, at de begivenheder Hope Hicks beskriver, er uacceptable. Uanset hvem og hvor de er, skal de, der arbejder hos os, føle sig trygge og beskyttede i vores arbejdsmiljø”, siger William Woodhour, CEO, Maersk Line Limited.

Maersk Line Limited oplyser videre, at virksomheden har iværksat et omfattende program for uddannelse, rapportering og ansvarlighed internt, og arbejder eksternt med alle stakeholders for at inkludere industripartnere, fagforeninger, myndigheder, uddannelsesinstitutioner og den amerikanske kystvagt i processen.

Parterne er enige om, at alle dele af branchen skal arbejde sammen for at sikre, at alle søfolk får et respektfuldt og sikkert arbejdsmiljø til søs – hedder det afsluttende i meddelelsen.

Redaktionen


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark