Norsk krydstogtskib skadet i hård storm

Norsk krydstogtskib skadet i hård storm
Foto: A&P Group

Søndag 20. november 2022 kl: 10:00


Det 218 meter lange krydstogtskib Balmoral, tilhørende norske Fred Olsen Cruise Lines, blev rystet godt igennem, da det tidligere på ugen var undervejs fra Molde til Southampton - det sidste ben på et 14-dage langt krydstogt til de norske fjorde.

Krydstogtskibet blev under en storm i Nordsøen ramt af bølger med en højde på mellem 9 og14 meter, hvilket forårsagede skader i flere kahytter. En række passagerer fik knubs og mindre knoglebrud, mens en enkelt passager blev så alvorligt kvæstet, at han blev bragt til et hospital efter ankomsten til Dover, hvor Balmoral uplanlagt lagde til.

Fra Dover blev de øvrige passagerer kørt i busser til det planlagte slutmål Southampton, mens passagererne til det næste krydstogt blev kørt i busser fra Southampton til Dover. Det skete for at indhente den forsinkelse der opstod som følge af det hårde vejr i Nordsøen.

Flere passagerer har overfor medier udtrykt deres forundring over, at Balmoral sejlede ud i det hårde vejr, selvom stormen var annonceret på forhånd.

Passagererne roser dog samtidig skibets besætning for, at have håndteret situationen med ro og professionalisme.

Redaktionen


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark