Ny to-årig maritime uddannelse på CBS

Ny to-årig maritime uddannelse på CBS

Torsdag 9. marts 2023 kl: 10:12


Copenhagen Business School - CBS - er i efteråret 2024 klar til at modtage de første studerende til en ny to-årig maritim erhvervsøkonomisk diplomuddannelse. Uddannelsen udbydes på baggrund af et ønske fra Danske Rederier og flere rederier.

”Det er en fantastisk nyhed, at vi nu får en helt ny diplomuddannelse med et særligt maritimt fokus. Muligheden for en grundig opkvalificering og videreuddannelse af de ansatte er enormt efterspurgt hos mange af vores medlemmer, og jeg føler mig overbevist om, at den nye uddannelse bliver en succes”, siger Anne W. Trolle, direktør for arbejdsmarked, rekruttering og uddannelse i Danske Rederier.

Uddannelsen er på fire semestre og tages som deltidsuddannelse ved siden af arbejdet. Ud over fag som driftsoptimering og maritim digitalisering vil en række valgfag blive tilgængelige som Circular Economy, Performance Management og Negotiation and Relationship Management.

For at påbegynde uddannelsen kan det være nødvendigt med et såkaldt ’brokoblingsforløb’, som er en udvalgt fagpakke fra HD1. Brokoblingsforløbet begynder i august i år.

”Den nye diplomuddannelse giver også vores egen uddannelse Danish Shipping Education endnu større værdi, da der nu bliver endnu flere muligheder efterfølgende. Vi har haft en rigtig god dialog med CBS om at udbyde den nye maritime diplomuddannelse, og jeg håber at de to uddannelser kan få gavn af hinanden”, siger Anne W. Trolle.

Danske Rederier holder i intromøde om den nye HD2-uddannelsen 20. marts og 20. april. Begge møder er online, og man kan tilmelde sig herunder:

Kilde: Danske Rederier


< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark