DESMI udnævner ny Group CFO

DESMI udnævner ny Group CFO

Torsdag 9. marts 2023 kl: 11:50


Den 1. juni 2023 tiltræder Morten Axel Petersen som Group CFO i DESMI-koncernen. Han kommer fra en stilling som CFO hos RTX A/S, der er børsnoteret på Københavns Fondsbørs. Morten Axel Petersen startede sin karriere som Management Consultant hos Boston Consulting Group.

Morten Axel Petersen afløser Jan Thaarup, der har været CFO i DESMI siden 2001 og aktionær siden 2003. Da One Equity Partners indgik aftalen om at erhverve aktiemajoriteten i DESMI i 2022, meddelte Jan Thaarup ejerne og ledelsesteamet, at denne milepæl i DESMIs historie var et passende tidspunktet for ham at dedikere sin arbejdsindsats til andre forretningsinteresser.

Jan har stadig en aktieminoritet (25%) i DESMI sammen med Henrik Sørensen, den tidligere CEO og ejer af DESMI. Jan Thaarup fortsætter ligeledes som medlem af bestyrelsen hos DESMI.

Det glæder ledelsen og Jan Thaarup, at Morten Axel Petersen har takket ja til rollen som CFO og muligheden for at accelerere forretningens udvikling og vækst og samtidigt bringe DESMI til nye højder.

.mauh


< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark