DSV ramt af krav om en halv milliard

DSV ramt af krav om en halv milliard
Foto: DSV.

Onsdag 15. marts 2023 kl: 08:00


De til himmels flyvende rater på fragt af containere under pandemien har nu udløst en retssag ved Sø- og Handelsretten, hvor den danske detailkoncern Flying Tiger Copenhagen kræver 500 mio. kr. af transportgiganten DSV, skriver finans.dk

“Vi har en igangværende sag ved retten, og der er tale om et krav på mere end en halv mia. kr. fra vores side. Vi forventer, at vores partnere lever op til indgåede aftaler. Og vi har en klar melding fra vores advokater og eksperter om, at vi med altovervejende sandsynlighed kan vinde. Derfor kører vi denne sag,” siger adm. direktør Martin Jermiin, Flying Tiger Copenhagen til Finans.

Baggrunden for tvisten er uenighed om en kontrakt, som Flying Tiger Copenhagen indgik med DSV kort før coronakrisen brød ud.

Kontrakten var to-årig og omfattende fragt af containere til en fast pris.

Men ifølge Flying Tiger valgte DSV alligevel at hæve priserne, da pandemien ramte og fragtraterne
steg mod himmelen.

Og det opfatter detailvirksomheden som et klart brud på kontrakten samtidig med, at DSV ikke leverede den plads til containere, som selskabet var blevet lovet, skriver Finans.

Flying Tiger valgte i første omgang at betale den forhøjede pris for at få sine varer hjem, men forsøger nu at få pengene hjem igen i Sø- og Handelsretten.

DSV ønsker ifølge Finans ikke at udtale sig om sagen.

-emte


< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark