Color Line genindsætter SuperSpeed 1

Fredag 27. marts 2020 kl: 12:55

Color Line genindsætter SuperSpeed 1
Foto: Hirtshals Havn

Color Line genindsætter nu SuperSpeed 1 på ruten Hirtshals-Kristiansand med en daglig tur til ren godstransport på grund af stor efterspørgsel. Færgen blev ellers taget ud af drift 16. marts og skulle efter planen have ligget stille til 13. april.

Hirtshals har under nedlukningen af Danmark fortsat færgetrafik - om end med nedsat frekvens og kapacitet til Norge, Island og Færøerne - men er fortsat en vigtig hub for godstransport. Og på grund af den store efterspørgsel genindsætter Color Line derfor SuperSpeed 1 til sejlads med fragt.

“I den aktuelle - og for verden meget kritiske - situation, som vi står i, ser vi nogle forskydninger i godstransporterne. Her er Hirtshals kommet til at stå endnu stærkere med hensyn til godstransporterne mellem Norge og det europæiske kontinent, og det tager vi som udtryk for, at korridorerne over Hirtshals er både effektive og attraktive,” siger Hirtshals Havns administrerende direktør, Jens Kirketerp Jensen.

Kilde: Hirtshals Havn

Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.