Ny branchedirektør i DI Transport

Ny branchedirektør i DI Transport
Arkivfoto PR

Fredag 14. januar 2022 kl: 16:00


Den 1. februar tiltræder begynder tidligere skatteminister og nuværende gruppeformand for Venstres folketingsgruppe, Karsten Lauritzen. som direktør for DI Transport. Som branchedirektør skal han varetage transportsektorens interesser bredt set.

”Det er et privilegium at få lov at arbejde for virksomhederne i Danmarks største erhvervsorganisation. Jeg får mulighed for at arbejde med nogle af de helt store udfordringer, vi står overfor i Danmark: Den grønne omstilling og sammenhængen mellem by og land. Jeg glæder mig enormt meget til at komme i gang”, siger Karsten Lauritzen.

Karsten Lauritzen træder ud af Folketinget den 31. januar. Han glæder sig til arbejdet i DI Transport.

”Jeg glæder mig meget over, at vi har kunnet tiltrække en så stor kapacitet til direktørposten i DI Transport. Karsten Lauritzen er den helt rigtige til at løfte den store opgave med en intelligent grøn omstilling af den kollektive transport, godstransporten og luftfarten. Jeg og bestyrelsen i DI Transport ser frem til godt og spændende samarbejde med Karsten Lauritzen”, siger Jess Abildskou , formand for DI Transport.

Dansk Industri udnævner samtidig nuværende seniorchefkonsulent i DI Transport Rune Noack til transportpolitisk chef. Han vil referere til Karsten Lauritzen.

Redaktionen


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark